Felnőtteknek szóló középkori fantasyt készít a Simpson család alkotja

a hetedik művészet
2017 július 25., 21:28
comments 27

A Netflix jelentette be kedden, hogy a Simpsons és a Futurama alkotója, Matt Groening náluk tér vissza új sorozattal: 2018-ban bukkan majd fel a Disenchantment (Kiábrándulás) címmel futó középkorban játszódó fantasy rajzfilmje, amit felnőttek számára készít. 

A sorozat főhőse egy alkoholproblémákkal küzdő hercegnő, Bean lesz (a hangját a Broad City-ből ismert Abbi Jacobson adja majd), illetve az ő két segítője/hátráltatója, egy túlmozgásos elf és egy démon, Luci. Az első évadot tíz részesre tervezik. 

photo_camera Fotó: Mike Coppola/AFP

Az animációért az a Rough Draft Studios felel majd, amelyik a Futuramát is gyártotta. A Netflix egyelőre ezen kívül nem sok részletet hozott nyilvánosságra, így egyelőre inkább csak találgatni lehet, milyen sorozatra készülhetünk majd. (De Groening eddigi munkásságát ismerve alighanem remekre.)

A bejelentő közleményben Groening azt írta, a Disenchantment az életről és a halálról, szerelemről és szexről fog szólni, illetve hogy hogyan tudjunk tovább nevetni egy világban, ami tele van szenvedéssel és idiótákkal, annak ellenére, hogy mit állítanak az idősek, a varázslók és egyéb gyökerek mondanak neked. (Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.