Felnőtteknek szóló középkori fantasyt készít a Simpson család alkotja

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Netflix jelentette be kedden, hogy a Simpsons és a Futurama alkotója, Matt Groening náluk tér vissza új sorozattal: 2018-ban bukkan majd fel a Disenchantment (Kiábrándulás) címmel futó középkorban játszódó fantasy rajzfilmje, amit felnőttek számára készít. 

A sorozat főhőse egy alkoholproblémákkal küzdő hercegnő, Bean lesz (a hangját a Broad City-ből ismert Abbi Jacobson adja majd), illetve az ő két segítője/hátráltatója, egy túlmozgásos elf és egy démon, Luci. Az első évadot tíz részesre tervezik. 

Fotó: Mike Coppola/AFP

Az animációért az a Rough Draft Studios felel majd, amelyik a Futuramát is gyártotta. A Netflix egyelőre ezen kívül nem sok részletet hozott nyilvánosságra, így egyelőre inkább csak találgatni lehet, milyen sorozatra készülhetünk majd. (De Groening eddigi munkásságát ismerve alighanem remekre.)

A bejelentő közleményben Groening azt írta, a Disenchantment az életről és a halálról, szerelemről és szexről fog szólni, illetve hogy hogyan tudjunk tovább nevetni egy világban, ami tele van szenvedéssel és idiótákkal, annak ellenére, hogy mit állítanak az idősek, a varázslók és egyéb gyökerek mondanak neked. (Verge)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.