Hárman meghaltak egy buszbalesetben Biharkeresztesnél

Rendõrök helyszínelnek összetört kisbusznál Biharkeresztes közelében a 42. számú fõútvonalon, ahol a bolgár rendszámú kisbusz belerohant egy lengyel kamionba 2017. július 25-énFotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Hárman meghaltak egy súlyos buszbalesetben kedd hajnalban a Debrecentől 45 kilométerre fekvő Biharkeresztes közelében - közölte a a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. 

Nagyjából 5 óra magasságában egy bolgár rendszámú kisbusz nekiment egy lengyel kamionnak. A kisbusz utasai közül hárman meghaltak, hatan súlyosan, életveszélyesen megsérültek. A katasztrófavédelem munkatársainak kellett kiszabadítani őket a roncsok közül, hogy kórházba szállíthassák őket. A forgalmat a 42. számú főút érintett szakaszán lezárták, és Mezősas irányába terelték el. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.