Kozma Dominik hatodik lett a 200 méteres gyorsúszás döntőjében

Egy nappal a négyszer százas váltóban szerzett nagyszerű bronzérme után Kozma Dominik hétfő este a harmadik legjobb idővel jutott be a 200 méteres gyorsúszás döntőjébe. 

A kedd délutáni döntőbe bejutott mezőny nagyon szoros volt, héttized volt az első és a nyolcadik legjobb idő között. Kozma remekül kapta el a rajtot, 50 méternél még az élen volt, féltávnál viszont már harmadik volt, majd még egy hajrát megpróbált, de a végén a hatodik helyre futott be 1:45.54-ös idővel.

Az első a kínai Sun Yang lett, a második az amerikai Townley Haas, a bronzérmes az orosz Aleksandr Krasnykh.    

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.