Öngyilkos akart lenni a szolnoki autós, megölte a vétlen kisbusz sofőrjét is, amibe frontálisan belerohant

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy július 19-én történt, két halálos áldozattal járó baleset részleteiről ír a 24.hu. Egy személyautó és egy kisbusz ütközött össze a 4-es főúton, Szolnok közelében, a balesetben mindkét sofőr meghalt.

A balesete helyszínén nem sokkal a karambol után megállt egy nő, aki szólt a rendőröknek, hogy felismeri az összetört kocsit, ami a barátjáé. A nő elmondta, hogy sokat veszekedtek a férfivel, a baleset reggelén is szakítottak, bár az ilyesmi általában csak pár óra szólt. A férfi az autójából SMS-t küldött a nőnek, azt írta, hogy

bele akar rohanni egy kamionba, ez élete utolsó nagy csattanása.

Végül az autójával nem egy kamionba, hanem egy szembejövő kisbuszba hajtott bele fékezés nélkül. Ő, és a vétlen autó sofőrje is meghalt a balesetben.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.