Öngyilkos akart lenni a szolnoki autós, megölte a vétlen kisbusz sofőrjét is, amibe frontálisan belerohant

baleset
2017 július 26., 08:36
comments 282

Egy július 19-én történt, két halálos áldozattal járó baleset részleteiről ír a 24.hu. Egy személyautó és egy kisbusz ütközött össze a 4-es főúton, Szolnok közelében, a balesetben mindkét sofőr meghalt.

A balesete helyszínén nem sokkal a karambol után megállt egy nő, aki szólt a rendőröknek, hogy felismeri az összetört kocsit, ami a barátjáé. A nő elmondta, hogy sokat veszekedtek a férfivel, a baleset reggelén is szakítottak, bár az ilyesmi általában csak pár óra szólt. A férfi az autójából SMS-t küldött a nőnek, azt írta, hogy

bele akar rohanni egy kamionba, ez élete utolsó nagy csattanása.

Végül az autójával nem egy kamionba, hanem egy szembejövő kisbuszba hajtott bele fékezés nélkül. Ő, és a vétlen autó sofőrje is meghalt a balesetben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.