Újabb magyar sportoló, akarom mondani politikus kapott díjat a vizes vébén!

Seszták Miklós, a 40 milliárdról kb. 170 milliárd forintra dráguló vizes világbajnokság lebonyolításáért felelős minisztériumot vezető miniszter FINA-díjat kapott a FINA főtitkárától. A díjat Julio Cesar Maglione adta át a magyar politikusnak az ebből az alkalomból a Pesti Vigadóban rendezett ünnepélyes átadón. (MTI Fotó: Bruzák Noémi)

Kár, hogy az éremtáblázatba nem számít bele. Mert úszásban tényleg nem vagyunk rosszak, de igazán a politikában tudnánk letarolni az aranyérmeket.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.