Újabb magyar sportoló, akarom mondani politikus kapott díjat a vizes vébén!

politika
2017 július 26., 19:17
comments 67

Seszták Miklós, a 40 milliárdról kb. 170 milliárd forintra dráguló vizes világbajnokság lebonyolításáért felelős minisztériumot vezető miniszter FINA-díjat kapott a FINA főtitkárától. A díjat Julio Cesar Maglione adta át a magyar politikusnak az ebből az alkalomból a Pesti Vigadóban rendezett ünnepélyes átadón. (MTI Fotó: Bruzák Noémi)

Kár, hogy az éremtáblázatba nem számít bele. Mert úszásban tényleg nem vagyunk rosszak, de igazán a politikában tudnánk letarolni az aranyérmeket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.