Juncker sajtótájékoztató közben: A feleségem hív telefonon, ja nem, Angela Merkel

életmód
2017 július 27., 13:25
comments 84

Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker csütörtök reggel a szlovák miniszterelnök, Robert Fico és a szlovák biztos és EB-alelnök, Maroš Šefčovič társaságában tartott közös sajtótájékoztatót. A téma az volt, hogy hogyan térhetne vissza Szlovákia ismét a többségi uniós álláspont oldalára a migrációs kérdésben, amikor hirtelen megszólalt Juncker öreg Nokiája. 

Juncker, anélkül hogy ránézett volna a telefonra, kinyomta a hívást, és közölte, hogy a felesége hívja. Majd megnézte a telefont, és rájött, hogy ja nem, Angela Merkel. Mindannyiunkkal előfordulhat. A jelenet az alábbi videón 5.10 után kezdődik, de ha valamiért nem töltődne be, ami néha szokása, akkor itt lehet megnézni

(Politico)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.