Juncker sajtótájékoztató közben: A feleségem hív telefonon, ja nem, Angela Merkel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker csütörtök reggel a szlovák miniszterelnök, Robert Fico és a szlovák biztos és EB-alelnök, Maroš Šefčovič társaságában tartott közös sajtótájékoztatót. A téma az volt, hogy hogyan térhetne vissza Szlovákia ismét a többségi uniós álláspont oldalára a migrációs kérdésben, amikor hirtelen megszólalt Juncker öreg Nokiája. 

Juncker, anélkül hogy ránézett volna a telefonra, kinyomta a hívást, és közölte, hogy a felesége hívja. Majd megnézte a telefont, és rájött, hogy ja nem, Angela Merkel. Mindannyiunkkal előfordulhat. A jelenet az alábbi videón 5.10 után kezdődik, de ha valamiért nem töltődne be, ami néha szokása, akkor itt lehet megnézni

(Politico)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.