Kikapott a Videoton a Bordeaux-tól

Az észt Nomma Kaljut legyőzésével továbbjutó Videoton a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik fordulójában a francia Girondins Bordeaux vendégeként 2-1-es vereséget szenvedett az első meccsen.

Loin Nego, a Videoton FC (jobbra) és Gaetan Laborde, a francia Girondins Bordeaux játékosa a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik fordulója első meccsén Bordeaux-ban.Fotó: Caroline Blumberg/MTI/MTVA

A fölényben futballozó hazai csapat Younousse Sankharé goljával negyedóra után vezetést szerzett, de a szórványos székesfehérvári akciók egyikéből Marko Scepovic hamar egyenlített. A franciák szenegáli szélsője azonban még a szünet előtt ismét előnyhöz juttatta a Girondins Bordeaux-t.

Ezzel az idegenben szerzett góllal tehát a Videotonnak jó esélye van a továbbjutásra, 1-0-s győzelem is elég lenne, a döntetlen viszont nem. A visszavágót egy hét múlva Felcsúton rendezik. (via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.