Nagyon jól sikerült Kiszel Tünde legfrissebb Instagram-fotója

Olyan jól sikerült Kiszel Tünde legfrissebb szelfije, hogy amikor elolvastam kistyuki83 kommentjét, miszerint "Nagyon jó lett a hajad, gyönyörű vagy és csodaszép a dekoltázsod Tünde", akkor jöttem rá, hogy észre sem vettem, hogy van haja, meg azt sem, hogy rá is írta a képre, hogy "Új hajam". 

Olyan, mint egy reneszánsz festmény, aminek a főszereplője mintha mindig a nézőjét fixírozná.

Ennél nagyobb dicséretet hajfotó nem is kaphat!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.