Kommandós akció Újbudán, a Bogdánfy Ödön utcában

bűnügy
2017 július 28., 16:19
comments 69
A Bogdánfy Ödön utca Budapesten. Értesüléseink szerint 2017. július 28-án délután itt akciózott a BRFK és a TEK.
photo_camera A Bogdánfy Ödön utca Budapesten. Értesüléseink szerint 2017. július 28-án délután itt akciózott a BRFK és a TEK. Fotó: Google Street View

Értesüléseink szerint nagyszabású rendőrségi akció zajlik a XI. kerületben, az Allée bevásárlóközpont közelében, a Bogdánfy Ödön utca egyik házánál. A nagy erőkkel kivonult rendőrök mellett a TEK kommandósai is a helyszínen vannak.

Ez utóbbi értesülésünket Jasenszky Nándor, a TEK szóvivője is megerősítette. Magáról az esetről bővebb tájékoztatást nem adhatott, mint mondta, a TEK a BRFK kérésére vonult a helyszínre, az esettel összefüggésben így ők nyilatkozhatnak. A BRFK sajtóügyeletén telefonos megkeresésemre azt kérték, hogy emailben keressem őket. Amint tájékoztatást kapok, beszámolok a részletekről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.