Kommandós akció Újbudán, a Bogdánfy Ödön utcában

A Bogdánfy Ödön utca Budapesten. Értesüléseink szerint 2017. július 28-án délután itt akciózott a BRFK és a TEK.Fotó: Google Street View

Értesüléseink szerint nagyszabású rendőrségi akció zajlik a XI. kerületben, az Allée bevásárlóközpont közelében, a Bogdánfy Ödön utca egyik házánál. A nagy erőkkel kivonult rendőrök mellett a TEK kommandósai is a helyszínen vannak.

Ez utóbbi értesülésünket Jasenszky Nándor, a TEK szóvivője is megerősítette. Magáról az esetről bővebb tájékoztatást nem adhatott, mint mondta, a TEK a BRFK kérésére vonult a helyszínre, az esettel összefüggésben így ők nyilatkozhatnak. A BRFK sajtóügyeletén telefonos megkeresésemre azt kérték, hogy emailben keressem őket. Amint tájékoztatást kapok, beszámolok a részletekről.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.