Fel akarta robbantani magát egy férfi Lengyelországban, de túlélte

külföld
2017 július 29., 08:32
comments 42

A lengyelországi Rzeszówban egy férfi működésbe hozta a testére szerelt pokolgépet, de túlélte - közölte a helyi rendőrség. A rendőrség szerint teljes mértékben kizárható, hogy terrorcselekmény történt volna.

Az elkövető a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy öngyilkosságot akart elkövetni.

Az előzetes adatok szerint a robbanószerkezet házilagos készítésű volt, amelyben különböző szereket kevertek össze. Ezt a megsebesült férfi is alátámasztotta, akit súlyos állapotban szállítottak kórházba. Rajta kívül senki más nem sebesült meg. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.