Azért végzett számszeríjjal az anyjával és testvéreivel, hogy ne buktassák le a menyasszonya előtt

Leghamarabb 25 év múlva fellebbezhet szabadlábra helyezéséért Brett Ryan, akit életfogytiglani börtönre ítélt egy torontói bíróság. A most 36 éves elítélt tavaly augusztus 25-én édesanyjával és két testvérével is végzett.

Hogy miért, az egészen az ítéletig rejtély volt. Pénteken aztán Ryan beismerő vallomást tett, amely feloldotta a rejtélyes esetet. Mint kiderült, azért végzett családjával, mert anyja három héttel a tervezett esküvő előtt azzal fenyegette meg fiát, hogy elárulja titkát a menyasszonyának.

Ryan ugyanis még a menyasszonya előtt is titkolta, hogy valójában állástalan. A férfi egy helyi IT-cégnél kapott állást, ám munkáltatója még első munkanapja előtt kirúgta, mert kiderült, hogy a férfi eltitkolta büntetett előéletét. Ryant 2009-ben ítélték el sorozatbankrablás miatt. Nyolc bank kirablásáért öt év börtönre ítélték, de kedvezménnyel három év és kilenc hónap után szabadulhatott.

Beismerő vallomása szerint anyja fenyegetése után vita robbant ki köztük, Anyja, a 66 éves Susan riasztotta nagyobbik fiát, a 42 éves Christophert, míg Ryan a garázsba ment a számszeríjért. Anyja követte, Ryan ekkor egy nyílvesszővel leszúrta, majd egy nejlonzsinórral megfojtotta. A kiérkező Christophert agyonlőtte a számszeríjjal, majd a segítségére siető fiatalabb testvérét, a 29 éves Alexandert is halálra döfte egy nyílvesszővel.

Ryan harmadik fivérét, a 38 éves Leight is meg akarta ölni, de annak sikerült bemenekülnie előle a házba. Ryan utánament, de Leighnek sikerült átszöknie az utca túloldalán élő szomszédokhoz, akik riasztották a rendőröket. (Via The Star)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.