Nem hat az indiaiakra az izraeli bűzbomba

Oszlatás Kasmírban. Itt vetették volna be az izraeliek rettegett bűzbombáját, a "Bűzösborzot" is, de az indiaiakat nem hatotta meg az oszló hullák bűzével keveredő csatornaszagot árasztó füst.Fotó: CITIZENSIDE/Adil Bhat/Citizenside

Az első dolog, ami az Indiába érkezők orrát megcsapja, a mérhetetlen csatornaszag, ami már a repteret is elárasztja. Ez alapján már nem is annyira meglepő, hogy Indiában teljesen csődöt mondott az izraeli rendőrség és katonaság "Bűzosborz" típusú bűzbombája. Az indiai hatóságok eredetileg Kasmírban tervezték bevetni a nem halálos tömegoszlató fegyvert, de az első tesztek után erről le kellett mondaniuk.

Az önkénteseken és rendőrökön végzett tesztek alapján a borzalmasan büdös, friss szennyvíz és oszló hullák szagát keverő "Bűzösborz" teljesen hatástalannak bizonyult. "Különösebb szenvedés nélkül kibírták. Talán az indiaiaknak nagyobb a bűztűrő képességük" - mondta a tesztről a Hindustan Timesnak a rendőrség egyik neve elhallgatását kérő illetékese. A tesztek egy másik szemtanúja szerint azok, akiket nem zavart a szag, még inni is tudtak abból a vízből, amiben feloldották az aromát.

A teszteket végző Központi Tartalékos Rendőrség parancsnoka, RR Bhatangar nem volt hajlandó cáfolni a lap értesüléseit. (Via RT)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.