Nem hat az indiaiakra az izraeli bűzbomba

külföld
2017 július 30., 07:09
comments 164
Oszlatás Kasmírban. Itt vetették volna be az izraeliek rettegett bűzbombáját, a "Bűzösborzot" is, de az indiaiakat nem hatotta meg az oszló hullák bűzével keveredő csatornaszagot árasztó füst.
photo_camera Oszlatás Kasmírban. Itt vetették volna be az izraeliek rettegett bűzbombáját, a "Bűzösborzot" is, de az indiaiakat nem hatotta meg az oszló hullák bűzével keveredő csatornaszagot árasztó füst. Fotó: CITIZENSIDE/Adil Bhat/Citizenside

Az első dolog, ami az Indiába érkezők orrát megcsapja, a mérhetetlen csatornaszag, ami már a repteret is elárasztja. Ez alapján már nem is annyira meglepő, hogy Indiában teljesen csődöt mondott az izraeli rendőrség és katonaság "Bűzosborz" típusú bűzbombája. Az indiai hatóságok eredetileg Kasmírban tervezték bevetni a nem halálos tömegoszlató fegyvert, de az első tesztek után erről le kellett mondaniuk.

Az önkénteseken és rendőrökön végzett tesztek alapján a borzalmasan büdös, friss szennyvíz és oszló hullák szagát keverő "Bűzösborz" teljesen hatástalannak bizonyult. "Különösebb szenvedés nélkül kibírták. Talán az indiaiaknak nagyobb a bűztűrő képességük" - mondta a tesztről a Hindustan Timesnak a rendőrség egyik neve elhallgatását kérő illetékese. A tesztek egy másik szemtanúja szerint azok, akiket nem zavart a szag, még inni is tudtak abból a vízből, amiben feloldották az aromát.

A teszteket végző Központi Tartalékos Rendőrség parancsnoka, RR Bhatangar nem volt hajlandó cáfolni a lap értesüléseit. (Via RT)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.