Videó készült arról, ahogy egy mexikói fiatal a határőrök előtt húzza meg a meth-es palackot

külföld
2017 július 30., 13:29
comments 417
link Forrás

Felvételek kerültek elő arról az esetről, amikor egy 16 éves Cruz Marcelino Velazquez Acevedo folyékony meth-et iszik az amerikai határőrök előtt, amiről azt mondta nekik, hogy csak almalé. Mivel a határőrök nem hitték el neki, hogy üdítő, ezért megkérték, hogy kóstoljon bele az üvegekbe előttük.

Nem sokkal később Velazquez Acevedo már ordított a fájdalomtól, de a határőrök őrizetbe vették, mivel drogfogyasztással vádolták. Csak később került kórházba, ahol néhány órával később meghalt.

Az eset még 2013-ben történt, de a fiú családja most nyilvánosságra hozta a felvételt, mivel meg vannak győződve arról, hogy a határrőök kényszerítették arra a fiút, hogy beleigyon a halálos sűrűségű metamfetaminba.

Kérdéses, hogy ha a határőrök eleve arra gyanakodtak, hogy folyékony meth lehet a palackban, akkor miért kóstoltatták meg a fiúval. A család három évnyi pereskedés után 1 millió dolláros sérelemdíjról állapodott meg a határőrséggel. (BuzzFeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.