Hajsza Alabamában, egy tucat rab szökött meg a Walker megyei börtönből

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hatalmas hajszába kezdtek a hatóságok Alabamában, ahol az éjjel egy tucatnyi rab szökött meg a fővárostól, Birminghamtől északra fekvő Walker megye börtönéből.

A helyi seriff a közleményében nem árult el részleteket arról, hogy hogyan sikerült megszöknie a raboknak, és egyelőre az újságírói kérdésekre se reagált. A közeli Jasper rendőrfőnöke viszont hétfő hajnalban azt kérte a környék lakóitól, hogy maradjanak otthon, zárják magukra az ajtót, és kapcsoljanak fel minden külső világítást. (Via BuzzFeed)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.