Hajsza Alabamában, egy tucat rab szökött meg a Walker megyei börtönből

külföld
2017 július 31., 11:30
comments 29

Hatalmas hajszába kezdtek a hatóságok Alabamában, ahol az éjjel egy tucatnyi rab szökött meg a fővárostól, Birminghamtől északra fekvő Walker megye börtönéből.

link Forrás

A helyi seriff a közleményében nem árult el részleteket arról, hogy hogyan sikerült megszöknie a raboknak, és egyelőre az újságírói kérdésekre se reagált. A közeli Jasper rendőrfőnöke viszont hétfő hajnalban azt kérte a környék lakóitól, hogy maradjanak otthon, zárják magukra az ajtót, és kapcsoljanak fel minden külső világítást. (Via BuzzFeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.