A 16 éves fiú egy sörösdobozt vágott a buszhoz, majd amikor a sofőr kiszállt, hasba rúgta

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást egy 16 éves fiú ellen. A fiú hétfőn este Bátonyterenyén, a Rákóczi úton egy sörösdobozzal megdobta az arra haladó, menetrendszerinti buszt. 

Fotó: police.hu

Amikor buszvezető megállt, és kérdőre vonta, hogy ez mégis miért kellett, a fiú hasba rúgta a sofőrt, majd ököllel arcon ütötte.  A fiút később a rendőrök fogták el, és kihallgatták a rendőrkapitányságon. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.