Gene Simmons-hasonmás borjú született Texasban

A KISS frontemberére hajazó tehén született Kerrville városa mellett fekvő farmon még pénteken. 

Az egyezésre maga Simmons is felhívta a figyelmet, aki Twitteren osztotta meg a borjúról szóló cikket. Az állatot amúgy Genienek nevezték el, Simmons után.

Fotó: SVEN HOPPE/dpa Picture-Alliance/AFP

 A hírnév szerencsét hozott a borjúnak: gazdája közölte, az állatot megtartják, nem fogják eladni később sem vágómarhának. (AP)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.