Kádár-kori romantikus vámpírvígjáték készül Drakulics elvtárs címmel

FILM
2017 augusztus 01., 11:48
comments 33

A főszereplő Nagy Zsolt lesz, a film a hetvenes években játszódik. „A vámpír nyugatról látogat haza a kádár-kori Magyarországra, és rögtön az állambiztonság célkeresztjébe kerül. A titkosszolgálati megfigyelés során bontakozik ki a szerelem közte és a beszervezésével megbízott fiatal elvtársnő között” - írja a Filmalap honlapja

„A romantikus komédia kém- és vámpírfilmes elemeket vegyít, és olyan fénytörésben mutatja meg a Kádár-kort, amilyenben még soha nem láttuk” 

– mondják az alkotók. A rendező Bodzsár Márk, akinek az Isteni műszak után ez a második filmje. A filmalap 449 millió forinttal támogatja a Drakulics elvtársat, a forgatás októberben kezdődik, bemutató jövő ősszel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.