Majdnem kidobták a papnövendékeket a walesi kocsmából, mert azt hitték, hogy beöltözött legénybúcsúzók

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hét katolikus papnövendéknek kellett távoznia egy cardiffi pubból, miután a pultos közölte velük, hogy nem látják szívesen az ilyen úri (fancy) ruhákba öltözött csoportokat és a legénybúcsúkat. 

A hét szeminarista azért tért be a City Arms névre hallgató pubba, hogy egy társuk felszentelésének örömére megigyon pár korsó sört. De hamar közölték velük, hogy menniük kell, a pultos attól félt, hogy olyan a Kazinczy utca környékén is jól ismert beöltözött bulizós arcok tértek be hozzá, akiket nem szívesen látna a kocsmában.

A csoport próbálta meggyőzni a csapost, hogy igazi a ruha rajtuk, nem jelemzben vannak, de nem volt könnyű dolguk. Végül amikor közölték, hogy elmennek egy másik kocsmába, és kiléptek a pubból, jött rá a személyzet, hogy igazat mondhattak. Utánuk mentek, visszahívták és egy körre meg is hívták őket. 

A pub üzletvezető-helyettese, Matt Morgan elnézést kért a leendő papoktól, és egyben elmondta, hogy hétvégente sok bosszúságot okoztak már nekik a beöltözött csoportok, ezért egy ideje úgy döntöttek, inkább elküldik őket. (Guardian)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.