Majdnem kidobták a papnövendékeket a walesi kocsmából, mert azt hitték, hogy beöltözött legénybúcsúzók

Hét katolikus papnövendéknek kellett távoznia egy cardiffi pubból, miután a pultos közölte velük, hogy nem látják szívesen az ilyen úri (fancy) ruhákba öltözött csoportokat és a legénybúcsúkat. 

A hét szeminarista azért tért be a City Arms névre hallgató pubba, hogy egy társuk felszentelésének örömére megigyon pár korsó sört. De hamar közölték velük, hogy menniük kell, a pultos attól félt, hogy olyan a Kazinczy utca környékén is jól ismert beöltözött bulizós arcok tértek be hozzá, akiket nem szívesen látna a kocsmában.

A csoport próbálta meggyőzni a csapost, hogy igazi a ruha rajtuk, nem jelemzben vannak, de nem volt könnyű dolguk. Végül amikor közölték, hogy elmennek egy másik kocsmába, és kiléptek a pubból, jött rá a személyzet, hogy igazat mondhattak. Utánuk mentek, visszahívták és egy körre meg is hívták őket. 

A pub üzletvezető-helyettese, Matt Morgan elnézést kért a leendő papoktól, és egyben elmondta, hogy hétvégente sok bosszúságot okoztak már nekik a beöltözött csoportok, ezért egy ideje úgy döntöttek, inkább elküldik őket. (Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.