Már nyomoz a rendőrség fakockaügyben

Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

Megindította a nyomozást a rendőrség a fakockaszabotázs-ügyben - írja az atv.hu.

Tarlós István múlt héten beszélt arról, hogy szabotázsra gyanakszik, szerinte valaki két állomás között úgy tett, mintha bekötné a cipőfűzőjét kötné, közben elhelyezte a kockát az ajtónál, ez okozta a problémát a metróban. Elmondta azt is, büntetőeljárás indult az ügyben, most pedig kiderült, 

az eljárás már nyomozati szakaszban van.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság közérdekű üzem működésének megzavarása bűntett gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen a BKV Zrt. feljelentése alapján” 

– közölte a BRFK az atv.hu-val. A BKV kommunikációs osztálya pedig azt mondta:

 sem megerősíteni, se kizárni nem tudják az idegenkezűséget. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.