A Nézőpont Intézet megállapította, hogy a jelenlegi az "egyik legsikeresebb kormányzati ciklus"

politika
2017 augusztus 02., 05:04
comments 97

Emberek, elképesztő módon sikeresek vagyunk. Mármint nem mi, hanem az ország, vagy legalábbis a kormánya. Nem én mondom, hanem a Nézőpont Intézet, e méltán ismert és elismert szellemi műhely kutatói kutatták ki. Megállapításaikat arra alapozzák, hogy "a kormánypártok" megőrizték vagy még növelték is a népszerűségüket. Mondjuk azt nem tudom, hogy a többesszámú kormánypártok közül a papíron létező KDNP népszerűségéről milyen adataik vannak, mert én még nem láttam közvélemény-kutatást, amely egyáltalán mérni próbálta volna az ebben az évezredben önállóan parlamenti választáson még nem indult párt népszerűségét.

De térjünk vissza az örömteli örömhírre: Deák Dániel elemző szerint a korábbi kormányzati ciklusokra az volt a jellemző, hogy a ciklus második felére bezuhant a kormánypártok támogatottsága. Erről most nincs szó = siker. Deák ezután még beszélt egy kicsit Botka László "kudarcos politikájáról" is. A kormánynak kedvez kutatóintézet kutatója mindezt a totális állami kontroll alatt működő közmédiában fejthette ki. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.