A Nézőpont Intézet megállapította, hogy a jelenlegi az "egyik legsikeresebb kormányzati ciklus"

politika
2017 augusztus 2., 5:04
comments 97

Emberek, elképesztő módon sikeresek vagyunk. Mármint nem mi, hanem az ország, vagy legalábbis a kormánya. Nem én mondom, hanem a Nézőpont Intézet, e méltán ismert és elismert szellemi műhely kutatói kutatták ki. Megállapításaikat arra alapozzák, hogy "a kormánypártok" megőrizték vagy még növelték is a népszerűségüket. Mondjuk azt nem tudom, hogy a többesszámú kormánypártok közül a papíron létező KDNP népszerűségéről milyen adataik vannak, mert én még nem láttam közvélemény-kutatást, amely egyáltalán mérni próbálta volna az ebben az évezredben önállóan parlamenti választáson még nem indult párt népszerűségét.

De térjünk vissza az örömteli örömhírre: Deák Dániel elemző szerint a korábbi kormányzati ciklusokra az volt a jellemző, hogy a ciklus második felére bezuhant a kormánypártok támogatottsága. Erről most nincs szó = siker. Deák ezután még beszélt egy kicsit Botka László "kudarcos politikájáról" is. A kormánynak kedvez kutatóintézet kutatója mindezt a totális állami kontroll alatt működő közmédiában fejthette ki. (Via MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt