Drága olvasók, az időjárás okozta embertelen körülmények között az emberség örökértékű példájával búcsúznék

"Vajon eljött-e a Peak Canada?" - morfondíroztam, amikor a csajom reggel átküldte Anna Scott tweetjét a valaha volt legkanadaibb dologról, amivel életemben találkoztam. Scott Andrew Killawee kanadai televíziós producer két, egy nap különbséggel készített fotóját posztolta.

Killawee és párja Nova Scotiában túráztak, amikor felfigyeltek egy táblára az egyik farm előtt. A ház tulajdonosa a helyi offline közösségi hálózatra posztolt hirdetményében tudatta, hogy szeretné visszakapni a tragacsát, amit ezek szerint valaki illetéktelenül vett kölcsön.

Ez a már önmagában is elég kanadai jelenet másnap végérvényesen elkanadaiasodott, amikor az előző napi posztot új váltotta: Köszönöm, hogy visszahoztad a tragacsomat!Emberek, így is lehet együtt élni. Érdemes ezt észben tartani ebben az agyzsibbasztó hőségben, amikor mindenki ingerlékenyebb a szokásosnál. (Via Buzzfeed)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.