Drága olvasók, az időjárás okozta embertelen körülmények között az emberség örökértékű példájával búcsúznék

2017 augusztus 2., szerda 10:03
137

"Vajon eljött-e a Peak Canada?" - morfondíroztam, amikor a csajom reggel átküldte Anna Scott tweetjét a valaha volt legkanadaibb dologról, amivel életemben találkoztam. Scott Andrew Killawee kanadai televíziós producer két, egy nap különbséggel készített fotóját posztolta.

Killawee és párja Nova Scotiában túráztak, amikor felfigyeltek egy táblára az egyik farm előtt. A ház tulajdonosa a helyi offline közösségi hálózatra posztolt hirdetményében tudatta, hogy szeretné visszakapni a tragacsát, amit ezek szerint valaki illetéktelenül vett kölcsön.

Ez a már önmagában is elég kanadai jelenet másnap végérvényesen elkanadaiasodott, amikor az előző napi posztot új váltotta: Köszönöm, hogy visszahoztad a tragacsomat!Emberek, így is lehet együtt élni. Érdemes ezt észben tartani ebben az agyzsibbasztó hőségben, amikor mindenki ingerlékenyebb a szokásosnál. (Via Buzzfeed)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt