Drága olvasók, az időjárás okozta embertelen körülmények között az emberség örökértékű példájával búcsúznék

külföld
2017 augusztus 02., 10:03
comments 135

"Vajon eljött-e a Peak Canada?" - morfondíroztam, amikor a csajom reggel átküldte Anna Scott tweetjét a valaha volt legkanadaibb dologról, amivel életemben találkoztam. Scott Andrew Killawee kanadai televíziós producer két, egy nap különbséggel készített fotóját posztolta.

link Forrás

Killawee és párja Nova Scotiában túráztak, amikor felfigyeltek egy táblára az egyik farm előtt. A ház tulajdonosa a helyi offline közösségi hálózatra posztolt hirdetményében tudatta, hogy szeretné visszakapni a tragacsát, amit ezek szerint valaki illetéktelenül vett kölcsön.

Ez a már önmagában is elég kanadai jelenet másnap végérvényesen elkanadaiasodott, amikor az előző napi posztot új váltotta: Köszönöm, hogy visszahoztad a tragacsomat!Emberek, így is lehet együtt élni. Érdemes ezt észben tartani ebben az agyzsibbasztó hőségben, amikor mindenki ingerlékenyebb a szokásosnál. (Via Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.