Megverték a rabtársai -> kórházba került -> felépült -> újra összeverték

Súlyos, hat hét alatt gyógyuló sérüléseket szenvedett egy rab a nagyfai börtönben, miután két társa összeverte. A férfit tavaly júniusban hívták át a társai a zárkájuk beszélgetni, itt aztán közölték vele, hogy besúgónak tartják, és csak úgy mentheti ki magát, ha ráveszi a feleségét, hogy csempésszen kábítószert a börtönbe. Miután erre nemet mondott a rabtársai összeverték, ő pedig kórházba került. Mikor felépült, és visszatért a börtönbe, a társai megint előjöttek az ötlettel, majd újra összeverték. Ekkor a rab már súlyos sérüléseket szenvedett. Az ügyészség vádlottakat aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettével vádolja. (Index)


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.