Megverték a rabtársai -> kórházba került -> felépült -> újra összeverték

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Súlyos, hat hét alatt gyógyuló sérüléseket szenvedett egy rab a nagyfai börtönben, miután két társa összeverte. A férfit tavaly júniusban hívták át a társai a zárkájuk beszélgetni, itt aztán közölték vele, hogy besúgónak tartják, és csak úgy mentheti ki magát, ha ráveszi a feleségét, hogy csempésszen kábítószert a börtönbe. Miután erre nemet mondott a rabtársai összeverték, ő pedig kórházba került. Mikor felépült, és visszatért a börtönbe, a társai megint előjöttek az ötlettel, majd újra összeverték. Ekkor a rab már súlyos sérüléseket szenvedett. Az ügyészség vádlottakat aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettével vádolja. (Index)


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.