Megverték a rabtársai -> kórházba került -> felépült -> újra összeverték

bűnügy
2017 augusztus 02., 07:28
comments 75

Súlyos, hat hét alatt gyógyuló sérüléseket szenvedett egy rab a nagyfai börtönben, miután két társa összeverte. A férfit tavaly júniusban hívták át a társai a zárkájuk beszélgetni, itt aztán közölték vele, hogy besúgónak tartják, és csak úgy mentheti ki magát, ha ráveszi a feleségét, hogy csempésszen kábítószert a börtönbe. Miután erre nemet mondott a rabtársai összeverték, ő pedig kórházba került. Mikor felépült, és visszatért a börtönbe, a társai megint előjöttek az ötlettel, majd újra összeverték. Ekkor a rab már súlyos sérüléseket szenvedett. Az ügyészség vádlottakat aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettével vádolja. (Index)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.