Megverték a rabtársai -> kórházba került -> felépült -> újra összeverték

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Súlyos, hat hét alatt gyógyuló sérüléseket szenvedett egy rab a nagyfai börtönben, miután két társa összeverte. A férfit tavaly júniusban hívták át a társai a zárkájuk beszélgetni, itt aztán közölték vele, hogy besúgónak tartják, és csak úgy mentheti ki magát, ha ráveszi a feleségét, hogy csempésszen kábítószert a börtönbe. Miután erre nemet mondott a rabtársai összeverték, ő pedig kórházba került. Mikor felépült, és visszatért a börtönbe, a társai megint előjöttek az ötlettel, majd újra összeverték. Ekkor a rab már súlyos sérüléseket szenvedett. Az ügyészség vádlottakat aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettével vádolja. (Index)


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.