A Nézőpont vezetője szerint a Momentum azért fúrta meg az olimpiát, mert Fekete-Győr Andrásnak francia barátnője van

2017 augusztus 3., csütörtök 9:48
426

Az Echo TV Angard című műsorában szerda este a kormányközeli elemzőintézet, a Nézőpont Csoport vezetője, Mráz Ágoston Sámuel végre megfejtette az egész Momentum- és olimpiaügyet.

A beszélgetés egy pontján a téma az olimpiarendezés volt, amivel kapcsolatban ugye a Momentum gyűjtött össze annyi aláírást, hogy lehetett volna a kérdésről népszavazást tartani, de a Fidesz inkább beijedt, és kihátrált az egészből, majd elkezdte álomgyilkosnak nevezni a Momentumot. 

Mráz Ágoston most pedig rájött, hogy mi is állhatott a háttérben: a párt vezetőjének, Fekete-Győr Andrásnak francia barátnője van (ez kiderül amúgy az Index februári portrécikkéből), és ugye Budapest mellett Párizs is pályázott a rendezésre, amit végül minden jel szerint meg is fognak kapni. 

Azaz egy akkor még pártként be sem jegyzett mozgalom fiatal vezetőjének francia barátnője fúrta meg a Fidesz sokmilliárdos, megalomán tervét. Mráz megfejtésén csak röhögni tudott a műsor két másik vendége, Böcskei Balázs és Tóth Csaba, majd felvetették, hogy akkor a Momentum népszavazási kezdeményezését aláíró 260 ezer ember is francia lehetett, vagy volt egy francia barátnője. 

Erre Mráz teljesen komoly arccal megjegyzi, hogy 

lehet ezen ironizálni,

és ő nem akarja senki magánéletét pedzegetni, de szerinte Fekete-Győr Andrásnak el kell számolnia ezzel a történettel. 

A teljes jelenet 9.40 után tekinthető meg:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt