Idén is titok, hogy hol tölti szabadságát Orbán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Azt RTL Klub Híradója próbált utánajárni, hogy mikor és hol nyaral idén a miniszterelnök, illetve erre az időszakra milyen személyi védelmet kap. Nem jártak sikerrel, ahogy tavaly, idén is titok, merre jár Orbán Viktor. Sajtófőnöke, Havasi Bertalan a csatorna kérdésére úgy válaszolt, hogy

"a miniszterelnök magánprogramjaival, illetőleg a személyi védelmével kapcsolatban nem tudok információt adni." 

Orbán Viktor már a júniusi Fidesz-frakcióülésen bejelentette: augusztus 1-20 között ne keressék, szabadságon lesz. 

Fotó: Botos Tamás/444

Annyit sikerült megtudni, hogy a miniszterek közül Trócsányi László mellett Rogán Antal is a Balatonnál pihen, Balog Zoltán pedig a Bükkben tölti a nyarat. Szijjártó Péter velük szemben igazi bulikapitány, barátaival egy hétre Törökországba utazik.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.