Idén is titok, hogy hol tölti szabadságát Orbán

politika
2017 augusztus 03., 16:01
comments 283

Azt RTL Klub Híradója próbált utánajárni, hogy mikor és hol nyaral idén a miniszterelnök, illetve erre az időszakra milyen személyi védelmet kap. Nem jártak sikerrel, ahogy tavaly, idén is titok, merre jár Orbán Viktor. Sajtófőnöke, Havasi Bertalan a csatorna kérdésére úgy válaszolt, hogy

"a miniszterelnök magánprogramjaival, illetőleg a személyi védelmével kapcsolatban nem tudok információt adni." 

Orbán Viktor már a júniusi Fidesz-frakcióülésen bejelentette: augusztus 1-20 között ne keressék, szabadságon lesz. 

photo_camera Fotó: Botos Tamás/444

Annyit sikerült megtudni, hogy a miniszterek közül Trócsányi László mellett Rogán Antal is a Balatonnál pihen, Balog Zoltán pedig a Bükkben tölti a nyarat. Szijjártó Péter velük szemben igazi bulikapitány, barátaival egy hétre Törökországba utazik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt