Idén is titok, hogy hol tölti szabadságát Orbán

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Azt RTL Klub Híradója próbált utánajárni, hogy mikor és hol nyaral idén a miniszterelnök, illetve erre az időszakra milyen személyi védelmet kap. Nem jártak sikerrel, ahogy tavaly, idén is titok, merre jár Orbán Viktor. Sajtófőnöke, Havasi Bertalan a csatorna kérdésére úgy válaszolt, hogy

"a miniszterelnök magánprogramjaival, illetőleg a személyi védelmével kapcsolatban nem tudok információt adni." 

Orbán Viktor már a júniusi Fidesz-frakcióülésen bejelentette: augusztus 1-20 között ne keressék, szabadságon lesz. 

Fotó: Botos Tamás/444

Annyit sikerült megtudni, hogy a miniszterek közül Trócsányi László mellett Rogán Antal is a Balatonnál pihen, Balog Zoltán pedig a Bükkben tölti a nyarat. Szijjártó Péter velük szemben igazi bulikapitány, barátaival egy hétre Törökországba utazik.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.