Lengyel ultrák támadtak rá egy izraeli focicsapatra

A Lengyelországban edzőtáborozó izraeli Hapoel Petah Tikva csapatára egy helyben vívott barátságos meccs után támadt rá húsz maszkos neonáci. Az edzői stábból ketten könnyebben megsérültek. 

A támadás szerda este, a Varsótól 35 kilométerre található Suchocin városában történt. A rendőrség szerint a támadást futballhuligánok követték el, és még vizsgálják, miért történt mindez. 

Az izraeli sajtó alapján a akibic.hu arról ír, hogy épp véget ért a meccs, és a csapat nagyrésze már visszaindult a közeli szállodába, amikor az erdőből kirontott a nagyjából húsz kopasz férfi, és ütni kezdte a pályánál maradt csapattagokat, főleg az edzői stáb tagjait. A támadás hírére a csapat visszaindult, hogy segítsenek társaikon, így sikerült elkergetni a támadókat, illetve egyiküket le is fogták, őt átadták a rendőröknek. (Washington Post, akibic.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.