Négy megvadult fiatal összerugdosott egy nőt és két férfit a Madách térnél, csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoznak ellenük

2017 augusztus 3., csütörtök 13:34
159

Keddre virradóra 3 óra magasságában a VII. kerületi Madách tér és az V. kerülethez tartozó Deák Ferenc tér között négy magyar fiatal valóságos ámokfutásba kezdett. 

Előbb megtámadtak egy nőt, aztán megrugdostak egy argentin turistát, akinek a barátnője sietett a segítségére. Valaki feltehetően már az első két incidens után riasztotta a rendőröket, de a fiatalokat ez sem tántorította el attól, hogy új préda után nézzenek. 

Szemtanúk elmondása szerint a horda ezek után egy magyar fiatallal szólalkozott össze a Károly körúton, az éjszakai buszmegállóban. Rátámadtak, megkergették, a villamossíneknél a földre vitték és ott tovább rugdosták. Végül az egyik közeli bár biztonsági emberei és rendőrök szedték le a garázdákat az áldozatról, aki fejsérülést szenvedett. Úgy tudjuk, a gyanúsítottak közül kettőt vettek őrizetbe, másik kettő elmenekült. 

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 339§ (1) bekezdésébe ütköző és a (2) bekezdés a) pontja szerint minősülő csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást négy fő magyar állampolgárral szemben" - erősítette meg kérdésünkre a rendőrség.

A BRFK "a folyamatban lévő nyomozás érdekeire hivatkozva" további információt nem kívánt megosztani a 444 olvasóival. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt