Te Scarlett Johanssonra hasonlítasz, én szakállas vagyok

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Klasszikus csütörtöki látás. Ma reggel 8 óra után az Örs vezér tere felé tartó 45-ös buszon láttalak meg Téged Először arra figyeltem fel, hogy nagyon hasonlítasz Scarlett Johansson-ra. Másodsorban pedig arra, hogy csodaszép vagy:) Fekete hullámos hajad van, szemüveget viseltél.. Ajkad gyönyörűen telt. Én fekete-fehér baseball sapka, fehér póló, oldalzsebes(!!) zöld nadrág. Ja és szakállas vagyok. Párszor összeakadt a tekintetünk, remélem egyfajat érdeklődés miatt. Sajnos az Örsön a később induló metróra szálltál, ott láttam még, kék nyári ruhába voltál.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.