Balog Zoltán szerint isteni segítséggel működik a minisztériuma

POLITIKA
2017 augusztus 06., 11:13

A magyar baptisták fontosak Magyarországnak, a magyar nemzetnek, mondta Balog Zoltán a magyar baptisták 4. világtalálkozójának záró istentiszteletén a debreceni Főnix Csarnokban. A miniszter  mindenekelőtt az imádságért mondott köszönetet a baptistáknak. Kijelentette: senki ne gondolja, hogy egy olyan minisztériumnak a működtetése, ahol együtt van az oktatás, a kultúra, az egészségügy, a szociális szféra, a családügy, a társadalmi felzárkózás, a sport, az egyház, a nemzetiség, megoldható lenne "fenti segítség nélkül". "Hogy meglegyen a segítség, az az imádság dolga," tette hozzá. Tudják, hogy nem csinálnak mindent jól, mondta, 

"sőt, sok mindent nem jól csinálunk, de akik imádkoznak, arra kérik a mindenható Istent, a megváltót, hogy igazítsa ki, adjon jó tanácsokat, hogy jó irányba menjenek a dolgok". 

Balog Zoltán szerint ez a prófétai imádság, a kritikus szolidaritás, amivel azt akarják, hogy a nemzet ügye jó irányba menjen. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.