Krími fellépése után komoly bajban a Scooter

külföld
2017 augusztus 06., 05:18
comments 135

Súlyos jogi következményekkel nézhet szembe a Scooter zenekar, miután fellépett az Ukrajnától 2014-ben elcsatolt Krím-félsziget egyik fesztiválján, írja a Reuters. Andrij Melnyk, Ukrajna németországi nagykövete a Funke Mediengruppe-nak adott szombati interjújában úgy fogalmazott, hogy a zenekar azon döntése, hogy illegálisan belép krími régióba,

"nemcsak botrány, hanem bűncselekmény is. És ez nem egy kisebb, hanem egy nagyobb súlyú bűncselekmény, amit meg fogunk büntetni."

photo_camera Fotó: Sergey Malgavko/Sputnik

A Scooter pénteken lépett fel a balaklavai ZBFest nevű rendezvényen, ami előtt H.P. Baxxter a német médiának elmondta, hogy a zenekar zenélni megy Krímre, nem pedig politizálni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.