Lemondott egy újabb Momentumos elnökségi tag

Pottyondy Edina után Kádár Barnabás is lemondott a Momentum elnökségéből – írja a 24.hu

Voltak működési és belső vitáim a szervezet különböző szereplőivel, de emellett személyes okok is szerepet játszottak

– mondta Kádár, és hozzátette, továbbra a párton belül marad, segíti az adatelemzői munkát és kapcsolatot tart külföldi pártokkal. Fekete-Győr András köszöni neki a közös munkát. Az öttagú elnökségből lemondott két tag helyére két hét múlva választanak új tagokat.

A Momentum elnöksége, a jobb szélén Kádár, tőle eggyel balra Pottyondy.

A párt egyébként küldöttgyűlést tartott, ahol határoztak arról, hogy a párt semmilyen választási együttműködésben-összefogásban nem vesz részt és nem is tárgyal róla.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.