Pokolgép robbant egy amerikai mecsetnél

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Házilagos készítésű robbanószerkezet robbant fel egy minnesotai mecsetnél, az imám irodájában, írja a Washington Post. A merényletnek tűnő eset akkor történt, amikor néhány hívő hajnali ötkor összegyűlt a reggeli imára, a robbanásban nem sérült meg senki.

A lapnak nyilatkozó Omar Mohamed, a Dar Al-Farooq Islamic Center igazgatója hatalmas robajról, üvegcsörömpölésről és egy nagy gázzal elhajtó pickupról számolt be.

A helyszínen az FBI nyomoz, egyelőre nem foglaltak állást, hogy gyűlöletbűncselekményről vagy terrorista merényletről van-e szó. A helyi iszlám közösség viszont lát összefüggést aközött, hogy a központ 2011-es nyitása óta folyamatosak az intézmény ellenni tüntetések. Az év első három hónapjában 35 iszlám közösségi központok elleni cselekmény történt az USA-ban a CAIR nevű amerikai iszlám ernyőszervezet összesítése szerint.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.