Visszafoglalták az Iszlám Állam ellenőrzése alatt álló utolsó nagyobb várost is Homsz-tartományban

külföld
2017 augusztus 06., 09:19
comments 20

Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja bejelentése szerint a szíriai hadsereg és a vele szövetséges fegyveres alakulatok visszafoglalták az Iszlám Állam dzsihadista szervezettől az utolsó nagyobb várost a közép-szíriai Homsz-tartományban. A Palmürától ötven kilométerre fekvő asz-Szukna egy újabb jelentős területveszteség a dzsihadista szervezetnek, ami egyre gyorsabban vesztí el az ellenőrzése alatt álló városokat Szíriában. "Fővárosukat", Rakkát az amerikaiak által támogatott kurd erők és szövetségeseik ostromolják. (DW)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.