Bezár a MÜSZI

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Művelődési Szint (Müszi) oldalán jelentették be, hogy az épület tulajdonosa váratlanul felmondta a határozatlan idejű bérleti szerződésüket, hogy egy új, jobban fizető jelentkező költözhessen be a Corvin Áruház 3. emeletére. A helyet valószínűleg irodaházként hasznosítják tovább. Szeptember végéig kell kiköltözniük. 

Szeptemberben garázsvásárt tartanak, ahol kiárusítják a Müszi a bútorzatát, beltéri növénykertjét (zöldnövényfalak, szobanövények) és más ingóságait.  

Hozzátették, hogy most minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a kulturális intézmény ne szűnjön meg végleg, és a bezárásból költözés, átalakulás, egy új korszak kezdete legyen. Most a közönség segítségét kérik, hogy új helyet találjanak.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.