Bezár a MÜSZI

A Művelődési Szint (Müszi) oldalán jelentették be, hogy az épület tulajdonosa váratlanul felmondta a határozatlan idejű bérleti szerződésüket, hogy egy új, jobban fizető jelentkező költözhessen be a Corvin Áruház 3. emeletére. A helyet valószínűleg irodaházként hasznosítják tovább. Szeptember végéig kell kiköltözniük. 

Szeptemberben garázsvásárt tartanak, ahol kiárusítják a Müszi a bútorzatát, beltéri növénykertjét (zöldnövényfalak, szobanövények) és más ingóságait.  

Hozzátették, hogy most minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a kulturális intézmény ne szűnjön meg végleg, és a bezárásból költözés, átalakulás, egy új korszak kezdete legyen. Most a közönség segítségét kérik, hogy új helyet találjanak.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.