Bezár a MÜSZI

Budapest
2017 augusztus 07., 17:03

A Művelődési Szint (Müszi) oldalán jelentették be, hogy az épület tulajdonosa váratlanul felmondta a határozatlan idejű bérleti szerződésüket, hogy egy új, jobban fizető jelentkező költözhessen be a Corvin Áruház 3. emeletére. A helyet valószínűleg irodaházként hasznosítják tovább. Szeptember végéig kell kiköltözniük. 

Szeptemberben garázsvásárt tartanak, ahol kiárusítják a Müszi a bútorzatát, beltéri növénykertjét (zöldnövényfalak, szobanövények) és más ingóságait.  

Hozzátették, hogy most minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a kulturális intézmény ne szűnjön meg végleg, és a bezárásból költözés, átalakulás, egy új korszak kezdete legyen. Most a közönség segítségét kérik, hogy új helyet találjanak.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.