Netes állashirdetésben keresnek várkapitányt Diósgyőrbe

Igazán durva dolgokat kell tudnia egy XXI. századi várkapitánynak, ami abból a hirdetésből derül ki, amit a Miskolc Holding Zrt adott fel, kapitányt keresve a diósgyőri várba. Ilyen például a

Aktív, tevékeny szerepvállalás a látogatószám és az árbevétel növelésében, a meghatározott indikátorszámok folyamatos biztosítása

Pedig azt hinné az ember, hogy neki inkább távol kéne tartania a látogatókat.

A hirdetés szövege szerint a leendő operatív vezető

Figyeli és elemzi a versenytársakat, értékeli a piaci folyamatokat

Nagyon remélem, hogy növekvőben van a vár- és lovagitornapiac, így nem kell majd leépíteni egyetlen bástyát sem. Mivel a "Piaci trendek folyamatos nyomon követése" külön nevesített elvárás, nyilván Miskolcnak lesz a legtrendérzékenyebb várkapitánya. Aki, remélem, nem azzal kezdi a tevékenységét, hogy az alanti hirdetésfefejezés miatti jogos dühében buzogánnyal dolgozza meg a Miskolc Holding Zrt irodaházának főkapuját:

Minden vitéz lovag ’s nemes úrhölgy, ’ki úgy érzi, hogy végzettsége ’s képzettsége, valamint honi vagy külhoni tapasztalási ’s szolgálatai alkalmassá tétetik e nevezetes pozíció betöltésére, ne habozzék ’s mérettessék meg eme békés küzdelemben ’s postafordultával, élete történetének ’s tapasztalásinak bemutatásával, mihamarabb jelezze e bátor szándékát.

(A tippért örök hálánk Kristófnak!)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.