Netes állashirdetésben keresnek várkapitányt Diósgyőrbe

Igazán durva dolgokat kell tudnia egy XXI. századi várkapitánynak, ami abból a hirdetésből derül ki, amit a Miskolc Holding Zrt adott fel, kapitányt keresve a diósgyőri várba. Ilyen például a

Aktív, tevékeny szerepvállalás a látogatószám és az árbevétel növelésében, a meghatározott indikátorszámok folyamatos biztosítása

Pedig azt hinné az ember, hogy neki inkább távol kéne tartania a látogatókat.

A hirdetés szövege szerint a leendő operatív vezető

Figyeli és elemzi a versenytársakat, értékeli a piaci folyamatokat

Nagyon remélem, hogy növekvőben van a vár- és lovagitornapiac, így nem kell majd leépíteni egyetlen bástyát sem. Mivel a "Piaci trendek folyamatos nyomon követése" külön nevesített elvárás, nyilván Miskolcnak lesz a legtrendérzékenyebb várkapitánya. Aki, remélem, nem azzal kezdi a tevékenységét, hogy az alanti hirdetésfefejezés miatti jogos dühében buzogánnyal dolgozza meg a Miskolc Holding Zrt irodaházának főkapuját:

Minden vitéz lovag ’s nemes úrhölgy, ’ki úgy érzi, hogy végzettsége ’s képzettsége, valamint honi vagy külhoni tapasztalási ’s szolgálatai alkalmassá tétetik e nevezetes pozíció betöltésére, ne habozzék ’s mérettessék meg eme békés küzdelemben ’s postafordultával, élete történetének ’s tapasztalásinak bemutatásával, mihamarabb jelezze e bátor szándékát.

(A tippért örök hálánk Kristófnak!)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.