A BBC bemondója szemmel láthatólag nem volt oda attól, hogy szörföző kutyákról kell tudósítania

ÁLLAT
2017 augusztus 08., 08:07
comments 44

Simon McCoy régi szereplő a brit televíziózásban. 1988-tól a Sky bemondója volt, 1991 és 1996 között a királyi családdal foglalkozó tudósító volt, 2003-ban napi öt órán át tudósított az iraki háborúról, majd 2004-ben a BBC-hez igazolt, azóta is ott dolgozik. 

link Forrás

Hiába az évek és a sok rutin, hétfőn mégis egy olyan feladattal találta szembe magát, amire szemmel láthatólag nem volt felkészülve: a kaliforniai kutyaszörf bajnokságról készült rövid riportot kellett volna felkonferálnia és kommentálnia. És kár lenne szépíteni, az óriási sóhajokból és hanglejtéséből pontosan érezni, hogy ez volt az utolsó dolog, amire McCoy vágyott. 

McCoy eleve azzal köszöntte a nézőket, hogy ne feledjék, augusztus van, majd jött a szenvtelen hangon felolvasott összefoglaló arról, hogy mi is az a kutyaszörf. Az utolsó képkocka után egy mély sóhaj kíséretében még meg is jegyzi, hogy micsoda szégyen, elfogytak a felvételek. Majd átkapcsol az időjárásra. A twitteres reakciók alapján a brit sajtó amúgy arról ír, hogy McCoyt hősként köszöntötték a tévénézők. 

Az idei éves kutyaszörfversenyről amúgy természetesen mi is megemlékeztünk a maga idejében. (Standard)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.