Fideszes EP-képviselő: Nem bábmester Soros, de az sem baj, hogy Orbánék ezt mondják, mert "ez a politika"

ATV: Orbán Viktor miniszterelnök és más fideszes politikusok miért láttatják Soros Györgyöt egy mindenható háttérhatalomnak, olyannak, aki diktál Brüsszelnek is?

Schöpflin György: Ez a politika!

Ez a párbeszéd hangzott el az ATV riportere és Schöpflin György, a Fidesz EP-képviselője között. Schöpflin megállapította, hogy nem igaz, hogy Soros bábmester lenne, és ő nyomná a gombot a magyar ellenzék vagy "Brüsszel" helyett. Bár azt is hozzátette, hogy szerinte van Sorosnak egy "valamennyire elfogadhatatlan befolyása Brüsszelben".

Na és antiszemita volt-e a Soros elleni állami kampánykampány? "Soros Györgyről, a spekulánsról szólt a kampány, és nem Soros Györgyről, a zsidó származású milliárdos üzletemberről”, szólt Schöpflin válasza. Azt is mondta, hogy "senki nem akar kilépni az Európai Unióból."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.