Költözik a Csodák Palotája

Látványosság a Csodák PalotájábanFotó: Habeebee / Flickr CC BY NC-ND 2.0

Öt éve, 2012 szeptemberében rakták ki a Millenárisról a Csodák Palotáját arra hivatkozva, hogy állami támogatás híján csupán veszteségeket termel a Millenáris Nonprofit Kft-nek. A kiállítás akkor a Campona üzletközpontba költözött, de a Világgazdaság értesülései szerint augusztus végén ott is bezár a kiállítás.

Szeptemberben a városközponthoz kicsit közelebb, Óbudán, a Kolosy térhez közeli Bécsi úti üzletközpontban nyit majd újra a Csopa Playbar alatti ötezer négyzetméteres területen. Mizda Katalin, a Csodák Palotája Nonprofit Kft. ügyvezetője szerint így "Európa legnagyobb tudományos szórakoztatóközpontja" jöhet létre, ahol 250 játékos elemet vonultatnak majd fel.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.