Költözik a Csodák Palotája

gazdaság
2017 augusztus 08., 04:09
comments 26
Látványosság a Csodák Palotájában
photo_camera Látványosság a Csodák Palotájában Fotó: Habeebee / Flickr CC BY NC-ND 2.0

Öt éve, 2012 szeptemberében rakták ki a Millenárisról a Csodák Palotáját arra hivatkozva, hogy állami támogatás híján csupán veszteségeket termel a Millenáris Nonprofit Kft-nek. A kiállítás akkor a Campona üzletközpontba költözött, de a Világgazdaság értesülései szerint augusztus végén ott is bezár a kiállítás.

Szeptemberben a városközponthoz kicsit közelebb, Óbudán, a Kolosy térhez közeli Bécsi úti üzletközpontban nyit majd újra a Csopa Playbar alatti ötezer négyzetméteres területen. Mizda Katalin, a Csodák Palotája Nonprofit Kft. ügyvezetője szerint így "Európa legnagyobb tudományos szórakoztatóközpontja" jöhet létre, ahol 250 játékos elemet vonultatnak majd fel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.