Mészáros Alapítvány: Mert nemcsak a mi álmainkról van itt szó, hanem a tiétekről is

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A Mészáros Lőrinc alapította Mészáros Alapítvány Mészáros Lőrinc hoteljében tartott háromnapos konferenciát, számolt be Mészáros Lőrinc csatornája, az EchoTV. A 126 Vál-völgyi fiatalt havi 50 ezer forinttal támogató szervezet kuratóriumának elnöke, Mészárosné Kelemen Beatrix kijelentette, hogy

"olyan dologért tehetünk mi együtt, ami a mi térségünkért van. (..) Én azt gondolom, hogy nem csak mi álmainkról van szó, hanem a ti álmaitokról is. (..) Hiszen azon a helyen tanulni, és később élni is, azt gondolom, hogy az a világ legjobb dolga."

A jövőben nem csak tanulmányi támogatással, hanem a friss diplomásokat munkalehetőséggel is segítené a Mészáros Alapítvány. Az EchoTV szerint "karrier lehetőséget kínálnának nekik a marketing, a kereskedelem, vagy a média területén." 

"A célunk az, hogy sikeres felnőtté válljanak ezek a gyerekek. Azt gondoljuk, hogy hosszú-hosszú éveken keresztül tudjuk őket támogatni, és reméljük, hogy nagyon sikeres emberek lesznek,"

mondta Mészáros Lőrinc.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.