Mészáros Alapítvány: Mert nemcsak a mi álmainkról van itt szó, hanem a tiétekről is

POLITIKA
2017 augusztus 08., 06:57
comments 138

A Mészáros Lőrinc alapította Mészáros Alapítvány Mészáros Lőrinc hoteljében tartott háromnapos konferenciát, számolt be Mészáros Lőrinc csatornája, az EchoTV. A 126 Vál-völgyi fiatalt havi 50 ezer forinttal támogató szervezet kuratóriumának elnöke, Mészárosné Kelemen Beatrix kijelentette, hogy

"olyan dologért tehetünk mi együtt, ami a mi térségünkért van. (..) Én azt gondolom, hogy nem csak mi álmainkról van szó, hanem a ti álmaitokról is. (..) Hiszen azon a helyen tanulni, és később élni is, azt gondolom, hogy az a világ legjobb dolga."

link Forrás

A jövőben nem csak tanulmányi támogatással, hanem a friss diplomásokat munkalehetőséggel is segítené a Mészáros Alapítvány. Az EchoTV szerint "karrier lehetőséget kínálnának nekik a marketing, a kereskedelem, vagy a média területén." 

"A célunk az, hogy sikeres felnőtté válljanak ezek a gyerekek. Azt gondoljuk, hogy hosszú-hosszú éveken keresztül tudjuk őket támogatni, és reméljük, hogy nagyon sikeres emberek lesznek,"

mondta Mészáros Lőrinc.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.