Miért nem lehet ilyen minden nyári hajnal?

időjárás
2017 augusztus 08., 03:59
comments 66
Fürdőzés Fonyódligetnél.
photo_camera Fürdőzés Fonyódligetnél. Fotó: Varga György/MTI/MTVA

Jó reggelt kívánok, 15 fok sincs! A rendkívül kellemes hőmérséklet tiszta éggel, napsütéssel társul, így ma a korán kelők teljes egészében kiélvezhették a napfelkeltét, ami igazán meg tudja dobni a budapesti Dunapart látványát.

Ma ráadásul napközben is a normális tartományon belül marad a hőmérséklet, délelőtt 18-21, délután 25-28, a déli határ mentén helyenként 30 fokig melegedhet az idő, Budapestre 27 fokos csúcshőmérsékletet jósol a meteorológia. Csapadékra ma nem kell számítani, vagyis tényleg minden tekintetben ideális lesz az idő. Pláne, hogy nagyobb vízeink hőmérséklete még mindig bőven fürödhető, a leghidegebb Fertő-tó is 22,4 fokos, a Balaton 26,7, a Velencei-tó 25,5, a Tisza-tó 27,1 fokos, a Duna Komáromnál 21,7, Bajánál 24,5 fokos.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.