Miért nem lehet ilyen minden nyári hajnal?

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Fürdőzés Fonyódligetnél.Fotó: Varga György/MTI/MTVA

Jó reggelt kívánok, 15 fok sincs! A rendkívül kellemes hőmérséklet tiszta éggel, napsütéssel társul, így ma a korán kelők teljes egészében kiélvezhették a napfelkeltét, ami igazán meg tudja dobni a budapesti Dunapart látványát.

Ma ráadásul napközben is a normális tartományon belül marad a hőmérséklet, délelőtt 18-21, délután 25-28, a déli határ mentén helyenként 30 fokig melegedhet az idő, Budapestre 27 fokos csúcshőmérsékletet jósol a meteorológia. Csapadékra ma nem kell számítani, vagyis tényleg minden tekintetben ideális lesz az idő. Pláne, hogy nagyobb vízeink hőmérséklete még mindig bőven fürödhető, a leghidegebb Fertő-tó is 22,4 fokos, a Balaton 26,7, a Velencei-tó 25,5, a Tisza-tó 27,1 fokos, a Duna Komáromnál 21,7, Bajánál 24,5 fokos.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.