Soha ki nem találnád, ki mögött áll még Soros György

világvége
2017 augusztus 08., 19:51
comments 128

Soros György rengeteg mindenki mögött ott áll, legyen szó Közép-Ázsiáról, Dél-Amerikáról vagy éppen a Fideszről, vagy annak éppen aktuális ellenségeiről.

De hogy H. R. McMaster tábornok, Trump nagy tekintélyű, szigorú kinézetű nemzetbiztonsági tanácsadója is Soros kreatúrája legyen, arra ki gondolt volna?

H. R. McMaster (b) és kabinetfőnöke, Keith Kellog (középen) Donald Trumpnál tett letogatásukon a floridai Mar-a-Lagóban, az elnök golfpályáján 2017. február 20-án. AFP PHOTO / NICHOLAS KAMM
photo_camera H. R. McMaster (b) és kabinetfőnöke, Keith Kellog (középen) Donald Trumpnál tett letogatásukon a floridai Mar-a-Lagóban, az elnök golfpályáján 2017. február 20-án. AFP PHOTO / NICHOLAS KAMM Fotó: NICHOLAS KAMM

Félig meglepő módon éppen a Trumphoz leginkább hű, alt-rightos sajtó írt erről rengeteg cikket a napokban. A Breitbart szerint az a gyanús, hogy McMaster korábbi munkahelye, az International Institute for Strategic Studies nevű thinktank egyik támogatója volt Soros egyik alapítványa. Az Infowars nevű, Trump által kedvelt összeesküvésoldal szerint egyenesen azon mesterkedik McMaster, hogy az elnököt hátba szúrva megvalósítsa Soros György, a nagy bábjátékos kottájának mestertervét.

photo_camera Milyen ismerős!!

A fehér házi pletykákban jól értesült újságok szerint arról van szó, hogy konfliktus van McMaster nemzetbiztonsági tanácsadó és a Stephen Bannon-féle nacionalisták között. McMaster és a tábornokok ugyanis szeretnék felpörgetni például az afganisztáni háborút, míg Bannonék inkább kivonulnának.

Bannonnak pedig jó kapcsolatai vannak az alt-right médiában (a Breitbartnak ő volt a tulajdonosa és vezetője is), ezért itt kell a McMasterrel szembeni lejáratókampány gyökereit keresni.

Ha viszont nincs igaza, és tényleg Trump környezetébe érnek Soros csápjai, akkor nagy bajban vagyunk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.