Soha ki nem találnád, ki mögött áll még Soros György

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Soros György rengeteg mindenki mögött ott áll, legyen szó Közép-Ázsiáról, Dél-Amerikáról vagy éppen a Fideszről, vagy annak éppen aktuális ellenségeiről.

De hogy H. R. McMaster tábornok, Trump nagy tekintélyű, szigorú kinézetű nemzetbiztonsági tanácsadója is Soros kreatúrája legyen, arra ki gondolt volna?

H. R. McMaster (b) és kabinetfőnöke, Keith Kellog (középen) Donald Trumpnál tett letogatásukon a floridai Mar-a-Lagóban, az elnök golfpályáján 2017. február 20-án. AFP PHOTO / NICHOLAS KAMMFotó: NICHOLAS KAMM

Félig meglepő módon éppen a Trumphoz leginkább hű, alt-rightos sajtó írt erről rengeteg cikket a napokban. A Breitbart szerint az a gyanús, hogy McMaster korábbi munkahelye, az International Institute for Strategic Studies nevű thinktank egyik támogatója volt Soros egyik alapítványa. Az Infowars nevű, Trump által kedvelt összeesküvésoldal szerint egyenesen azon mesterkedik McMaster, hogy az elnököt hátba szúrva megvalósítsa Soros György, a nagy bábjátékos kottájának mestertervét.

Milyen ismerős!!

A fehér házi pletykákban jól értesült újságok szerint arról van szó, hogy konfliktus van McMaster nemzetbiztonsági tanácsadó és a Stephen Bannon-féle nacionalisták között. McMaster és a tábornokok ugyanis szeretnék felpörgetni például az afganisztáni háborút, míg Bannonék inkább kivonulnának.

Bannonnak pedig jó kapcsolatai vannak az alt-right médiában (a Breitbartnak ő volt a tulajdonosa és vezetője is), ezért itt kell a McMasterrel szembeni lejáratókampány gyökereit keresni.

Ha viszont nincs igaza, és tényleg Trump környezetébe érnek Soros csápjai, akkor nagy bajban vagyunk!

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.