A Disney szakít a Netflixszel

Felmondja a Netflixszel kötött forgalmazói megállapodását a Disney, amely 2019-ben inkább saját streaming-szolgáltatást indítana. Vagyis 2019 végétől a Disney bődületes archívumához és új filmjeihez online kizárólag a társaság saját szolgáltatásán át férhetnek majd hozzá a fogyasztók.

A Netflix felhasználói megnyugatására sietve közölte, hogy a 2018 végéig bemutatandó új Disney-filmek, így például a Star Wars sorozat következő része és egy, a Zsivány egyeshez hasonló mellékfilmje még elérhető lesz a Netflix kínálatában, ahogy a Disney teljes archívuma is egészen 2019 végéig. Az immár kilenc részesre bővölő Star Wars utolsó része viszont már kizárólag a Disney saját szolgáltatásából lesz streamelhető.

A Disney saját tartalmai mellett sportvonalon is erősítené szolgáltatását. az ESPN amerikai sporttévé brandja alatt évente tízezer sporteseményt szeretnének online közvetíteni, és be kívánják vásárolni magukat az amerikai baseball liga saját streamszolgáltatásába, a BAMtechbe is. A Disney-stream pedig 2019-ben a Toy Story 4. részével, a Jégvarázs második részével, illetve az Oroszlánkirály élő szereplős változatával indulhat. (Via The Daily Dot)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.