Kuna Tibor cégei 230 millióból forgathatnak filmet a vizes vébéről

POLITIKA
2017 augusztus 09., 05:58

Mivel is lehetne méltóbban megünnepelni a magyarság világraszóló diadalát, minden idők legjobb vizes világbajnokságát, mint azzal, ha pár száz millió adóforintból még filmet is forgatnának róla? Szerencsére másnak is eszébe jutott ez, négy nappal a világbajnokság vége után a Nemzeti Kommunikációs Hivatal nevű kormányzati pénzelosztó szervezet a Magyar Nemzet értesülései szerint már le is bonyolított egy közbeszerzést, amelyet egy Kuna Tibor cégeit, a Trinity International Communicationst és a Young and Partners is magába foglaló konzorcium nyert el. A nyertes pályázat alapján 230 millió forintból forgathatnak ők, illetve alvállalkozóik filmet a vizes világbajnokságról.

Kuna Tibor cégeinél alkalmasabbat aligha találhattak volna az utólagos imázsfilm leforgatására, végülis Kuna cégei nyerték el a vizes vébé kommunikációjához kapcsolódó feladatokat is. A Y&P a kéthetes sportesemény kommunikációjához kapcsolódó rendezvényszervezési feladatokra kapott kétmilliárdot, a Trinity minden más kommunikációs feladatra hármat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.