Levizeltek egy családot a Metallica arizonai koncertjén

Képünk illusztráció, bár a Metallica glendale-i koncertjén készült, de nem most, hanem 9 éve, 2008. október 21-én.Fotó: Ethan Miller/AFP

A rendőrség letartóztatta Daniel Francis Daddiót. A 44 éves férfi a gyanú szerint a Metallica Glendale, arizonai koncertjén levizelt egy tízéves kislányt és a lány szüleit. A lány apja a Buzzfeed értesülései szerint azt vallotta a rendőröknek, hogy "családja mindhárom tagja meleg folyadékot érzett lecsorogni a hátán és a lábán". A bírósági iratok szerint az apa hátrafordult, ekkor volt alkalma "megfigyelni Daddiót, ahogy egy sorral feljebb a farkával a kezében áll és rájuk vizel".

Az apa konfrontálódni próbált Daddióval, aki viszont egy vállrándítással kezelte a helyzetet. A rendőrök fél órával később fogták el, elmondásuk szerint Daddio ekkor már "erősen ittas" volt. Rendzavarással és közszeméremsértéssel gyanúsítják. (Via Buzzfeed)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.