Levizeltek egy családot a Metallica arizonai koncertjén

bűnügy
2017 augusztus 09., 05:11
comments 62
Képünk illusztráció, bár a Metallica glendale-i koncertjén készült, de nem most, hanem 9 éve, 2008. október 21-én.
photo_camera Képünk illusztráció, bár a Metallica glendale-i koncertjén készült, de nem most, hanem 9 éve, 2008. október 21-én. Fotó: Ethan Miller/AFP

A rendőrség letartóztatta Daniel Francis Daddiót. A 44 éves férfi a gyanú szerint a Metallica Glendale, arizonai koncertjén levizelt egy tízéves kislányt és a lány szüleit. A lány apja a Buzzfeed értesülései szerint azt vallotta a rendőröknek, hogy "családja mindhárom tagja meleg folyadékot érzett lecsorogni a hátán és a lábán". A bírósági iratok szerint az apa hátrafordult, ekkor volt alkalma "megfigyelni Daddiót, ahogy egy sorral feljebb a farkával a kezében áll és rájuk vizel".

Az apa konfrontálódni próbált Daddióval, aki viszont egy vállrándítással kezelte a helyzetet. A rendőrök fél órával később fogták el, elmondásuk szerint Daddio ekkor már "erősen ittas" volt. Rendzavarással és közszeméremsértéssel gyanúsítják. (Via Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.