Levizeltek egy családot a Metallica arizonai koncertjén

Képünk illusztráció, bár a Metallica glendale-i koncertjén készült, de nem most, hanem 9 éve, 2008. október 21-én.Fotó: Ethan Miller/AFP

A rendőrség letartóztatta Daniel Francis Daddiót. A 44 éves férfi a gyanú szerint a Metallica Glendale, arizonai koncertjén levizelt egy tízéves kislányt és a lány szüleit. A lány apja a Buzzfeed értesülései szerint azt vallotta a rendőröknek, hogy "családja mindhárom tagja meleg folyadékot érzett lecsorogni a hátán és a lábán". A bírósági iratok szerint az apa hátrafordult, ekkor volt alkalma "megfigyelni Daddiót, ahogy egy sorral feljebb a farkával a kezében áll és rájuk vizel".

Az apa konfrontálódni próbált Daddióval, aki viszont egy vállrándítással kezelte a helyzetet. A rendőrök fél órával később fogták el, elmondásuk szerint Daddio ekkor már "erősen ittas" volt. Rendzavarással és közszeméremsértéssel gyanúsítják. (Via Buzzfeed)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.