Nekihajtott egy parkoló autónak, majd felgyújtotta saját kocsiját

bűnügy
2017 augusztus 09., 10:28
comments 49

Egészen különös tűzesethez riasztották keddre virradó éjszaka a tűzoltókat Győrben. Egy Suzuki égett ki, ami önmagában még nem annyira különös. Az már inkább, hogy a szemtanúk szerint maga az autó sofőrje gyújtotta fel a kocsit.

Hogy miért? A szemtanúk beszámolója szerint a férfi nekiütközött egy parkoló autónak. Ezután megpróbálta elhagyni a baleset helyszínét, de kocsija nem indult. Ezért előbb pokrócba tekerte magát, kicsit hátrébb tolta a kocsiját, majd az utastérben éghető anyagot locsolt szét, és meggyújtotta. Végül a lángoló kocsit hátrahagyva gyalog távozott a Szigethy Attila út irányába, ahol a Kisalföld egyik olvasójának lírai megfogalmazásában "elnyelte őt az éj sötétje".

Az esetről egy lakó videót is készített, amit az RTL hozott nyilvánosságra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.