Az embercsempészek 120 embert löktek a vízbe Jemennél

A jemeni embercsempészek több mint 120 embert löktek a tengerbe szerdán, amikor meglátták, hogy közelednek a hatóság hajói. Az International Organization for Migration nevű szervezet szerint a főleg szomáliai és etiópiai migránsok közül 29-en meghaltak, 22 ember pedig még mindig keresnek. A halottak között sok a nő és a gyerek. A szervezet szerint a hajóban utazók átlagéletkora 16 év lehetett.

A szervezet szerint miután az embercsempészek a vízbe taszították az embereket, „egyszerűen visszamentek oda, ahonnan jöttek, hogy még több migránst vegyenek fel, és megpróbálják Jemenbe csempészni őket”. Közölték, hogy a becsléseik szerint az év eleje óta 55 ezer ember hagyta el az északkelet-afrikai régiót, hogy Jemenen keresztül valamelyik Öböl-menti országba jusson. (Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.