Kalmár Zsolt a szép körülmény miatt igazolt a DAC-hoz

foci
2017 augusztus 10., 07:05
comments 59
link Forrás

Az alig 22 éves Kalmár Zsoltot az egyik legtehetségesebb középpályásként tartják számon a magyar menedzserek. 2014-ben, alig 19 évesen szerződött külföldre nevelőegyesületéből, a Győri ETO-ból. 

A német másodosztályba akkor feljutó RB Leipzig vitte el, de nem maradt sokáig Lipcsében. Kölcsönben előbb Frankfurtban, aztán a dán élvonalbeli Bröndbyben focizott, idén nyáron pedig Dunaszerdahelyre írt alá. Hogy miért, arról a klub honlapjának nyilatkozott. 

Kalmár elmondja, hogy sok embert ismer itt, reméli hogy jó döntést hozott, szép a körülmény, és örömmel fogadják a társai. Sokat beszélt a menedzserével, a játékostársakkal a városról, a klubról és a közönségről. Szeretné berakni magát a kezdőcsapatba, kupákat nyerni. 

A riporter megkérdezi arról is, nem érzi-e visszalépésnek, hogy Németország és Dánia után Szlovákiában köt ki. Kalmár erre nem válaszol egyértelműen, mindenesetre reméli, hogy szerződtetéséből tud kamatozni a csapat. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.