Kuna Tibor kedvéért 350 millióval drágult a másfél hete véget ért vizes vb

Kuna Tibor. Fotó: Young and Partners Facebook.

A Menedzser Fórum szerint egy februárban megkötött szerződést kellett kibővíteni annak érdekében, hogy békében, elmaradások nélkül emlékezhessen vissza az ország minden idők sporteseményére, a 2017-es vizes világbajnokságra. A már lezajlott (!) rendezvény kommunikációjához kapcsolódó

 komplex rendezvényszervezési feladatok teljes körű ellátásáért  

felelő  Young & Partners Kft. eredetileg 2 milliárd forint értékű szerződése egyik pillanatról a másikra 2,353 millióra ugrott az uniós közbeszerzési értesítőben közölt hirdetmény szerint. 

A Y&P Kft. tulajdonosa a Szijjártó Péter barátjaként a politikai kommunikációban egyre jelentősebb megbízásokat nyerő Kuna Tibor. 

A módosítást az indokolja a hirdetmény szerint, hogy a megrendelő, az adófizetők forintjaiból gazdálkodó Bp2017 Kft. szervezőcég szerint további feladatok ellátására mutatkozott igény, úgy is mint előadók és technikai háttér biztosítása, helyszínbérlet, dekoráció, imázsépítés, a vb ismertségének növelése, marketing és promóciós célok, szóval csupa olyan dolog, amivel előzetesen egy 170 milliárdos rendezvény kommunikációját szervező cég aligha lehet felkészülve. (mfor)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.