Kuna Tibor kedvéért 350 millióval drágult a másfél hete véget ért vizes vb

PÉNZ
2017 augusztus 10., 09:48
comments 88
Kuna Tibor. Fotó: Young and Partners Facebook.
photo_camera Kuna Tibor. Fotó: Young and Partners Facebook.

A Menedzser Fórum szerint egy februárban megkötött szerződést kellett kibővíteni annak érdekében, hogy békében, elmaradások nélkül emlékezhessen vissza az ország minden idők sporteseményére, a 2017-es vizes világbajnokságra. A már lezajlott (!) rendezvény kommunikációjához kapcsolódó

 komplex rendezvényszervezési feladatok teljes körű ellátásáért  

felelő  Young & Partners Kft. eredetileg 2 milliárd forint értékű szerződése egyik pillanatról a másikra 2,353 millióra ugrott az uniós közbeszerzési értesítőben közölt hirdetmény szerint. 

A Y&P Kft. tulajdonosa a Szijjártó Péter barátjaként a politikai kommunikációban egyre jelentősebb megbízásokat nyerő Kuna Tibor. 

A módosítást az indokolja a hirdetmény szerint, hogy a megrendelő, az adófizetők forintjaiból gazdálkodó Bp2017 Kft. szervezőcég szerint további feladatok ellátására mutatkozott igény, úgy is mint előadók és technikai háttér biztosítása, helyszínbérlet, dekoráció, imázsépítés, a vb ismertségének növelése, marketing és promóciós célok, szóval csupa olyan dolog, amivel előzetesen egy 170 milliárdos rendezvény kommunikációját szervező cég aligha lehet felkészülve. (mfor)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.