Kuna Tibor kedvéért 350 millióval drágult a másfél hete véget ért vizes vb

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.
Kuna Tibor. Fotó: Young and Partners Facebook.

A Menedzser Fórum szerint egy februárban megkötött szerződést kellett kibővíteni annak érdekében, hogy békében, elmaradások nélkül emlékezhessen vissza az ország minden idők sporteseményére, a 2017-es vizes világbajnokságra. A már lezajlott (!) rendezvény kommunikációjához kapcsolódó

 komplex rendezvényszervezési feladatok teljes körű ellátásáért  

felelő  Young & Partners Kft. eredetileg 2 milliárd forint értékű szerződése egyik pillanatról a másikra 2,353 millióra ugrott az uniós közbeszerzési értesítőben közölt hirdetmény szerint. 

A Y&P Kft. tulajdonosa a Szijjártó Péter barátjaként a politikai kommunikációban egyre jelentősebb megbízásokat nyerő Kuna Tibor. 

A módosítást az indokolja a hirdetmény szerint, hogy a megrendelő, az adófizetők forintjaiból gazdálkodó Bp2017 Kft. szervezőcég szerint további feladatok ellátására mutatkozott igény, úgy is mint előadók és technikai háttér biztosítása, helyszínbérlet, dekoráció, imázsépítés, a vb ismertségének növelése, marketing és promóciós célok, szóval csupa olyan dolog, amivel előzetesen egy 170 milliárdos rendezvény kommunikációját szervező cég aligha lehet felkészülve. (mfor)