Súlyos baleset történt, lezárták a budai alsó rakpart egy szakaszát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

A Bertalan Lajos utcai lehajtótól a Szabadság híd utáni felhajtóig lezárták a forgalmat a rendpőrök, miután két autó és egy motoros összeütközött - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). 

Egy ember a balesetben súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba vitték. Jelenleg helyszínelés és műszaki mentés zajlik. A forgalmat addig is a környező utcákba terelik át a rendőrök. 

Az MTI úgy tudja, hogy a balesetben a motoros sérült meg.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 11,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.