Súlyos baleset történt, lezárták a budai alsó rakpart egy szakaszát

Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

A Bertalan Lajos utcai lehajtótól a Szabadság híd utáni felhajtóig lezárták a forgalmat a rendpőrök, miután két autó és egy motoros összeütközött - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). 

Egy ember a balesetben súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba vitték. Jelenleg helyszínelés és műszaki mentés zajlik. A forgalmat addig is a környező utcákba terelik át a rendőrök. 

Az MTI úgy tudja, hogy a balesetben a motoros sérült meg.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.