A Századvég politológusa a Blikknek: a rajongók megjelenése miatt titkolóznak Orbán nyaralása körül

Összeállítást készített az Orbán Viktor nyaralása körüli titkolózásról a Blikk. A megszólalók közt helyet kapott a Századvég politológusa, Kiszelly Zoltán is. Ő volt az, aki "liberális beetetésnek" nevezte a karácsonyi a Blaha Lujza téri  ételosztást decemberben. A Blikknek most elmondta, hogy  a miniszterelnök szeret egyszerű emberként utazni, évekkel ezelőtt például Angliába ment feleségével, testőrök nélkül. 

"Elképzelhető, hogy Lévai Anikóval kettesben nyaralnak, és nem akarják, hogy felkeressék őket rajongók vagy a miniszterelnök politikáját ellenzők,"

tette hozzá Kiszelly. Igaz, szerinte az sem kizárt, hogy "nem akarják az embereket irritálni egy olyan külföldi úttal, amit mondjuk egy átlagmagyar nem engedhet meg magának."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.