A Századvég politológusa a Blikknek: a rajongók megjelenése miatt titkolóznak Orbán nyaralása körül

politika
2017 augusztus 11., 06:36
comments 295

Összeállítást készített az Orbán Viktor nyaralása körüli titkolózásról a Blikk. A megszólalók közt helyet kapott a Századvég politológusa, Kiszelly Zoltán is. Ő volt az, aki "liberális beetetésnek" nevezte a karácsonyi a Blaha Lujza téri  ételosztást decemberben. A Blikknek most elmondta, hogy  a miniszterelnök szeret egyszerű emberként utazni, évekkel ezelőtt például Angliába ment feleségével, testőrök nélkül. 

"Elképzelhető, hogy Lévai Anikóval kettesben nyaralnak, és nem akarják, hogy felkeressék őket rajongók vagy a miniszterelnök politikáját ellenzők,"

tette hozzá Kiszelly. Igaz, szerinte az sem kizárt, hogy "nem akarják az embereket irritálni egy olyan külföldi úttal, amit mondjuk egy átlagmagyar nem engedhet meg magának."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.