Az esti vihar után még 25 ezer háztartásban nincs áram a Dunántúlon

baleset
2017 augusztus 11., 08:17

Súlyos károkat okozott a csütörtök esti vihar az E.ON hálózatában, több mint huszonötezer háztartásban nincs áram a Dunántúlon. A cég közlése szerint Vas megyében 14 155, Győr-Moson-Sopronban 6228, Zalában pedig 5270 helyen szünetel a szolgáltatás. A legtöbb meghibásodás Szombathely és Győr térségében történt, péntek reggel még 64 középfeszültségű vonalt érintett az áramszünet. A cég nagy erőkkel dolgozik a javításokon, volt, ahol éjszaka is folyt a munka. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.